Sambucol, Avrupa sertifikalı üretim tesislerinde katı kalite standartları altında üretilip GMP (İyi Üretim Uygulamaları), GAP (İyi Tarım Uygulamaları) ve HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) sertifikalarına sahiptir.
Sambucol, Avrupa sertifikalı üretim tesislerinde katı kalite standartları altında üretilip GMP (İyi Üretim Uygulamaları), GAP (İyi Tarım Uygulamaları) ve HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) sertifikalarına sahiptir.
Hasat sonrası meyve içeriğindeki faydalı maddelerin korunması için soğuk sıkım tekniği kullanılarak üretilmekte olup, ürünlerimiz kalite standartlarına uygun şekilde hazırlanır.
Kara mürver meyveleri içerik olarak en yoğun bulunduğu dönem olan Ağustos ve Eylül ayları arasında hasat edilmektedir.